40 yılı aşkın süredir arıcılık sektöründe tecrübe kazandıktan sonra bu tecrübelerini 1999 yılında kurumsallaştırarak , Akbal Arıcılık Balcılık Gıda San. Tic. Ltd. Şti. olarak hizmet vermektediz.
Firmamız Hakkında
40 yılı aşkın süredir arıcılık sektöründe tecrübe kazandıktan sonra bu tecrübelerini 1999 yılında kurumsallaştırarak , Akbal Arıcılık Balcılık Gıda San. Tic. Ltd. Şti. olarak hizmet vermektediz.
Sektörde şirketimiz, ürettiği ve oluşturduğu ürün çeşitliliği ve ürün kalitesi ile önce olup , faaliyetlerinde müşterilerine en üst seviye ile hizmet vermey, amaç edinmiştir.
BİZ KİMİZ
Yüksek kolesterol seviyesini düzenler, kontrol altına alır ve iyi kolesterol seviyelerini arttırır. -Şeker yerine doğal tatlandırıcı olarak kullanılabilir. -Bağışıklık sistemini güçlendirir. Enfeksiyonlara karşı direnir.
Bal, prebiyotiktir. Vücuttaki yararlı hücreleri arttırır. Cildi iyileştirir, kepeğe ve kaşınmaya iyi gelir. Alerjik semptomları azaltır. İçerisinde bazı kanser risklerini azaltacak flavonoidler barındırır. Boğazı yumuşatır, öksürüğe iyi gelir. Antibakteriyeldir. Enerji verir.
Süzme Bal Nasıl Elde Edilir? Arılar kovanlarından ayrılarak çiçek çiçek dolaşırlar. Bu eşsiz çiçeklerden topladıkları özleri bünyelerindeki enzimlerle karıştırarak bal elde ederler. Peteklerin gözlerinde biriken ballar sır yüzeyi kaldırılarak tortu kalmayacak şekilde süzülür.
Firma Özellikleri
Ülkemizin bakir yöreleri olan GüneyDoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinin en yüksek ve verimli yayalarında özel ve farklı floraya sahip balları hijyen ve laboratuvar testlerinden tüketiciyle buluşturmaktadır.